Regizorul Mircea Mureșan – Cetățean de onoare al Județului Sibiu

Cetățean de onoare al Județului Sibiu

COMUNICAT DE PRESĂ

27.07.2017

 

 

Regizorul Mircea Mureșan – Cetățean de onoare al Județului Sibiu

 

 

Consilierii județeni au votat azi în unanimitate proiectul de hotărâre de Consiliu Județean prin care se acordă titlul de Cetățean de Onoare al Județului Sibiu domnului regizor Mircea Mureșan. Născut la Rășinari, Mircea Mureșan a contribuit la promovarea locurilor frumoase din județul Sibiu prin filmele sale.

„Suntem recunoscători pentru prestigiul pe care l-ați adus județului in cinematografia românească. Deși pașii v-au purtat departe de Sibiu, prin ceea ce ați făcut dumneavoastră ați făcut să se vorbească de bine Sibiul, să se spună că a dat oameni valoroși” – au fost cuvintele de apreciere adresate de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Inițiativa acordării titlului a aparținut Comisiei de cultură, învățământ, culte, tineret si sport . În cadrul ceremoniei de astăzi, Laudatio a fost adresat de Directorul Direcției de Cultură, Dan Nanu, care a remarcat că Dl. Mircea Mureșan devine primul cetățean de onoare ce primește acest titlu atât din partea Municipiului, cât și a Județului Sibiu.

Leave a Reply