WORKSHOP – PRODUCTION VALUE 2016

PRODUCTION VALUE 2016

Workshop-ul European “Programarea Si Stabilirea Bugetului”

9-16 ianuarie 2016, Amsterdam

Acum indreptandu-se catre a 10a editie, Production Value este un workshop rezidential de 8 zile, despre programarea si stabilirea bugetului filmelor europene de lung metraj, cu bugete incepand de la 2,5 la peste 10 milioane de euro. Lucrand in echipe a cate doua persoane, Producatorilor de Linie Juniori (Junior Line Producers) si  Asistentilor de Regie Juniori (Junior Assistant Directors) din intreaga Europa, le sunt incredintate proiecte reale in desfasurare, aduse in workshop de catre diversi regizori si producatori. Echipele sunt instruite de catre Producatori de Linie si Asistenti de Regie europeni de nivel inalt. De asemenea, vor participa si alti experti in efecte audiovizuale si post productie. Regizorii si producatorii proiectelor joaca un rol important: ei se vor alatura workshop-ului catre sfarsitul acestuia pentru a discuta diferite concepte, optiuni si rezultate. Workshop-ul se finalizeaza atat prin sesiunile plenare dedicate subiectelor generale privind producatorii de linie si asistentii de regie, cat si prin studiul de caz al seniorilor.

Obiectivele workshopului Production Value sunt imbunatatirea practicii din Europa in domeniile privind producatorii de linie si asistentii de regie, precum si consolidarea unei retele de profesionisti care sa imparta aceleasi valori si experiente similare. Accentul cade pe intelegrea diferitelor conditii europene de lucru.

O initiativa in continua crestere in cadrul industriei europene de film, Production Value este singurul program de training care se adreseaza acestui segment si metoda de lucru este o experienta de training unica, pe care nu o veti uita!

Pentru detalii suplimentare, inscriere si informatii despre editii anterioare, consultati: www.productionvalue.net

Leave a Reply