Anunt repartitie speciala intermediara

În atenția autorilor de opere cinematografice și audiovizuale, membri ai ASOCIAȚIEI DACIN SARA – Drepturi de Autor în Cinematografie și Audiovizual – Societatea Autorilor Români din Audiovizual.

În această perioadă a anului 2021, ASOCIAȚIA DACIN SARA efectuează o sesiune specială intermediară de repartiție (Repartiția Specială Intermediară SIII/2021 (ultima tranșă, cea privind sumele pentru care s-a constatat intervenirea termenului  de prescripție aferente anului 2017) conform Hotărârii Adunării Generale nr. 16/26.03.2021 și cu respectarea Hotărârii Adunării Generale nr. 12/26.03.2021). Sumele colectate și repartizate în cadrul acestei sesiuni vizează utilizarea operelor cinematografice și audiovizuale în cursul anului 2017.

În acest sens, ASOCIAȚIA DACIN SARA notifică următorii autori, după caz, moștenitori legali ai acestora.

DACIN SARA va efectua, prin virament bancar, plățile cuvenite numai pe baza documentelor justificative depuse la dosarele personale. Pentru operele difuzate, dar neînsoțite de documente justificative validate juridic, plățile vor fi amânate până la depunerea și validarea acestora.

Operele audiovizuale romanesti din aceasta perioada se gasesc aici.

În acest sens sunteți invitați la sediul DACIN SARA sau puteți să ne adresați o cerere la adresa de e-mail office@dacinsara.ro în vederea clarificării situației dvs. și a remunerațiilor ce vi se cuvin.

Prezenta constituie notificare în sensul art. 138 alin. (5) și art. 159 alin. (1), (2), (3) din Legea nr. 8/1996, republicată, privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Pentru orice clarificări și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 021 314 5731.

DACIN SARA

05.07.2021