Bursa Alex Leo Șerban

Bursa_Alex Leo Serban_deadline extins

2500 de Euro destinați unui creator de film aflat la primul sau la cel de-al doilea lungmetraj, unui  scenarist, jurnalist de specialitate sau unui critic de film. Vârsta maximă a solicitanților este de 35 de ani.

Bursa „Alex Leo Șerban” se acordă începând din anul 2012 în memoria unuia dintre cei mai importanți critici de film de după Revoluția din 1989, un sprijinitor fervent al Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Perioada de înscriere pentru ediția 19 a TIFF a fost prelungită până la data de 27 martie 2020. CV-urile, scrisorile de motivație și descrierile unor proiecte aflate în lucru pe https://tiff.ro/inscrieri-bursa-alexleo-serban.

În afară de această bursă, Conceptual Lab va acorda și un premiu în valoare de 1000 de euro, care va recompensa performanța artistică a unui actor cu vârsta de până în 35 de ani. Premiul se acordă pentru a patra oară în cadrul TIFF.

Ediția a 19-a a Festivalului Internațional de Film Transilvania este programată să se desfășoare în perioada 29 mai – 7 iunie la Cluj-Napoca.