FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FILM INDEPENDENT ANONIMUL VA AVEA LOC ÎNTRE 12-16 AUGUST, ÎN DELTA DUNĂRII – SFÂNTU GHEORGHE

Anonimul 2020

Cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL se va desfășura în perioada 12 – 16 august 2020 la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, în Complexul Green Village și Green Dolphin Camping.

Programul ANONIMUL 2020 cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, precum și proiecții de film de lungmetraj, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public. Toate premiile din competiția de lung și scurtmetraj sunt acordate în baza votului exprimat de public.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități, de aceea festivalul va avea loc în aer liber, cu un număr maxim de 400 de participanți la fiecare proiecție. Accesul la proiecții este gratuit și se va face doar în baza rezervărilor electronice (prin achiziționarea biletelor cu valoare 0 disponibile pe www.eventbook.ro începând cu 11 august).

Proiect cultural co-finanțat de DACIN SARA, Ministerul Culturii, Centrul Național al Cinematografiei, și Uniunea Cineaștilor din România.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi pe site-ul oficial: http://www.festival-anonimul.ro/