Festivalul Serile Filmului Românesc va avea loc la Iaşi, în perioada 11 – 15 august

cover-data-2021

Cea de-a 12-a ediție a Festivalului Serile Filmului Românesc va avea loc  în perioada 11 – 15 august și va aduce în fața publicului cele mai așteptate filme românești ale anului.

Festivalul se va desfășura în mai multe spații din Iași: Piața Unirii – Open Air, Amfiteatrul Palas, Cinema Ateneu, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Liceul Teoretic „Varlaam Mitropolitul” și Tiki Village.

Evenimentele din cadrul ediției din acest an a festivalului vor cuprinde și spectacole de teatru, un eveniment in memoriam Amza Pellea, dar şi un program de pelicule studenţeşti.

De asemenea, Premiile de excelență SFR, care sunt acordate în semn de recunoaștere a contribuției excepționale aduse în domeniul culturii, artei și cinematografiei, vor fi oferite în cadrul a trei întâlniri speciale. Regizorul Dan Pița, actrița Rodica Mandache și actorul Ion Dichiseanu sunt cele  trei nume sonore ale cinematografiei românești care vor fi recompensate pentru întreaga activitate.

Pentru mai multe informații, precum și pentru programul integral al festivalului puteți accesa  site-ul oficial al festivalului: www.festivalsfr.ro .