Not Bad Unicorn

BAD UNICORN LOGO pozitiv

Cinefilii români se pot trata cultural anticoronavirus utilizând în acest sens binefacerile lumii digitale. Micul ecran nu va înlocui niciodată marele ecran, dar în vremuri de restriște îl va ajuta să supraviețuiască.

În acest sens, compania de distribuție de film de autor Bad Unicorn pune la dispoziția cinefililor entuziaști 8 titluri pe care le deține în portofoliu:  Despre trup și suflet (r:Ildikó Enyedi), Tărâmul Binecuvântat (r: Francis Lee), Atelierul (r: Laurent Cantet), Dovlatov (r: Alexey German Jr), Utoya: 22 iulie (r: Erik Poppe), Vinovatul (r: Gustav Möller), Păsări Călătoare (r: Cristina Gallego, Ciro Guerra) și Amanda (r: Mikhaël Hers).

Într-o perioadă în care mare parte din cinematografe s-au închis vrem să-i încurajăm pe oameni să stea acasă. Filmele de autor sunt foarte puțin prezente pe platformele comerciale, iar soluția on demand ni s-a părut cea mai potrivită. Ne continuăm politica de descurajare a piratării și punem astfel la dispoziția publicului filme de calitate, care respectă drepturile de autor, la un preț mai mic decât cel al unui bilet de cinema”, spun reprezentanții Bad Unicorn.

Filmele sunt disponibile prin intermediul platformei de video on demand Vimeo la adresa de internet https://vimeo.com/badunicorn.

20.03.2020