Seria Cinepolitica Nights revine la Cinema Muzeul Ţăranului

poster-cinepolitica-nights-10-12-mai-2022

♦ ♦ ♦ Eveniment susținut de DACIN SARA ♦ ♦ ♦

Seria Cinepolitica Nights  revine cu șapte proiecții de documentare și lungmetraje de ficțiune, majoritatea în premieră în România, ce vor avea loc în perioada 10-12 mai, la Cinema Muzeul Țăranului din București.

Selecția de anul acesta cuprinde două producții ucrainene multipremiate, drame de război cu elemente SF, un documentar nominalizat la Oscar, dar și o comedie cu accente sociale, cu Léa Seydoux în rolul principal.

Pentru programul complet al evenimentului, precum si pentru mai multe informații puteți accesa site-ul oficial: https://www.cinepolitica.ro/

Biletele la proiecțiile din cadrul Cinepolitica Nights sunt disponibile online pe Eventbook.ro și în rețeaua partenerilor Eventbook.

 Evenimentul este organizat de Asociaţia Cultură şi Imagine, Festivalul Internațional de Film Cinepolitica este patronat de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” (UNATC) şi de Universitatea Naţională de Arte (UNArte) și susținut de Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC), Ministerul Culturii, DACIN SARA, Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar și Muzeul Național al Țăranului Român.

04.05.2022