Din ianuarie 2020 vine paradisul

ItMustBeheaven-Poster

ItMustBeheaven-Poster

Mențiunea specială a festivalului de la Cannes, It must have been heaven, deschide noua stagiune cinematografică din România, pe data de 3 ianuarie 2020. Regizat de reputatul regizor palestiniano-israelian Elia Suleiman, câștigator al premiului juriului în anul 2002, la același Festival International de Film de la Cannes, pentru tragicomedia Divine Intervention, filmul prezintă destinul unui bărbat care fuge din Palestina pentru a începe o nouă viață. Dar problemele sunt aceleași peste tot.

O poveste scrisă, regizată și jucată de același Elia Suleiman care ne poartă din Orient la Paris, chiar și la New York în căutarea identității, definite prin naționalitate sau prin apartenență, sau…It_Must_Be_Heaven_43__c__Rectangle_productions_Nazira_films_Pallas_film_...

„Dacă în filmele anterioare, Palestina era imaginată ca un microcosmos al lumii, cu noul meu film, Paradisul, probabillumea devine microcosmos al Palestinei”.

Distribuit de Independența Film, „Paradisul, probabil” / „It Must Be Heaven” va rula în cinematografele din: București (Cinema Elvira Popescu, Cineplexx Băneasa, Cinema Europa, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Union și Hollywood Multiplex), Cluj (Cinema Victoria, Cinema Arta), Craiova (Cinema Patria), Iași (Ateneu), Pitești (Cinema Trivale), Sfântu Gheorghe (Cityplex Arta), Sibiu (CineGold), Târgu Mureș (Cinema Arta) și Vaslui (Cityplex).

Avanpremiera a avut loc pe 1 ianuarie, la ora 18.00, la Cinema Elvira Popescu (București).aaaaaaaaaa

Leave a Reply