GALA PREMIILOR GOPO 2020

Gopo 2019

GOPO_INSCRIERI_1024

Pe 16 decembrie 2019, s-a dat start înscrierilor pentru categoriile de film documentar şi scurtmetraj ale ediţiei cu numărul 14 a Premiilor GOPO, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din Romania.

Filmele documentare româneşti realizate în cursul anului precedent (sau cel mult cu doi ani înainte), care nu au beneficiat de difuzare în circuitul cinematografic, dar au fost prezentate la TV sau în circuitul festivalier (naţional sau internaţional) în cursul anului precedent sunt eligibile pentru nominalizare exclusiv la categoria film documentar. Pentru categoria film documentar nu sunt eligibile reportajele de televiziune.

În categoria scurtmetraj sunt incluse toate producţiile româneşti cu o durată de maximum 60 de minute şi documentarele cu o durată de maximum 50 de minute, realizate în cursul anului precedent (sau cu cel mult doi ani înainte). Sunt eligibile filmele de scurtmetraj care au fost prezentate în premieră pe marile ecrane, la TV sau în cel puţin un festival competitiv (naţional sau internaţional) în cursul anului calendaristic precedent.

Înscrierile se pot face până la data de 13 ianuarie 2019 prin completarea fișei tehnice disponibilă la următorul link: https://premiilegopo.ro/inscrieri .

Regulamentul Premiilor Gopo este disponibil pe site-ul oficial https://premiilegopo.ro/regulament

Leave a Reply