Monștri premiați

Monștri. - distribuit în Franța

Monștri. - distribuit în Franța

Un cuplu față în față cu impasul, în, poate, ultima lui zi. Întrebarea este, însă, dacă iubirea naște monștri.

Ediția aniversară de 50 de ani a festivalului Internațional de Film de la Goa, India, a consacrat filmul românesc MONȘTRI al regizorului Marius Olteanu, aflat într-o adevărată expediție festivalieră mondială. Premiul pentru filmul de debut acordat la Goa se alătură premiilor obținute la Festivalul Internațional de film de la Berlin (Premiul Publicului oferit de publicația Tagesspiegel), Festivalul Internațional de Film de la Sofia (Marele Premiu), TIFF (Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru debut), Filmski Festival Herceg Novi (trofeul Golden Mimosa), Black Canvas Contemporary Film Festival Mexic (mențiune specială) și Slobodna Zona Festival Belgrad (Premiul pentru cel mai bun film).

Distribuția filmului regizat de Marius Olteanu și produs de Parada Film și Wearebasca îi include pe protagoniștii Judith State și Cristian Popa, alături de Dorina Lazăr, Șerban Pavlu și Alex Potocean.

Presentation ceremony of film ‘Monsters’, at the 50th International Film Festival of India (IFFI-2019), in Panaji, Goa on November 22, 2019.

Presentation ceremony of film Monsters, at the 50th International Film Festival of India (IFFI-2019), in Panaji, Goa on November 22, 2019.

Filmul de debut al lui Marius Olteanu, după un scenariu propriu, a avut premiera in România pe 27.09.2019 și își continuă aventura internațională în Cuba, la Havana Film festival, iar Franța este următoarea stație.

Monștri. - Cristian Popa, Judith State

Leave a Reply