Sărbătoare în familia DACIN SARA!

Elisabeta Bostan

Duminică, 17 noiembrie 2019, la Hotel Sheraton, Sala Platinum, ora 18:00, DACIN SARA sărbătoreşte 23 de ani de reprezentare a titularilor de drepturi de autor în cinematografie şi audiovizual.
În cadrul acestui eveniment, DACIN SARA o va omagia pe doamna Elisabeta Bostan, căreia îi va fi oferită Placheta omagială DACIN SARA „HONORIS AC PRETII” pentru talentul și măiestria regizorală de care a dat dovadă în cei peste 60 de ani petrecuţi în slujba filmului românesc.
La această sărbătoare vor fi prezenţi mari artişti, regizori şi scenarişti, precum şi mulţi alţi colegi şi prieteni ai doamnei Elisabeta Bostan, cineaşti şi cinefili, membri ai DACIN SARA şi invitaţii lor.
Doamna Elisabeta Bostan a încântat milioane de copii din România şi din străinătate cu cele peste 30 de filme multipremiate, printre care amintim: „Veronica”, „Veronica se întoarce”, „Mama”, „Năică și peștișorul”, „Amintiri din copilărie”, „Pupăza din tei”, „Năică și barza”, „Năică și veverița”, „Saltimbancii„ și „Un saltimbanc la Polul Nord”, precum și serialul TV „Fram”…

Leave a Reply